Nasıl Yapılır

Yandex Mail Yönlendirmesi Nasıl Yapılır?

 Yandex, 1997 senesinden bu yana, kullanıcılara hizmet sunmakta olan bir teknoloji şirketidir. Yandex’in temel amacı, kullanan insanların çevrim içi ve çevrim dışı dünyada çok daha rahat bir şekilde hareket etmeleri sağlamaktır. 20 seneden fazla süredir faaliyet sürdürmekte olan Yandex, kullanıcılara arama motoru hizmeti sağlayarak çeşitli bilgilere ulaşılmasına da yardımcı olmaktadır. Kullanıcılarına devamlı olarak yeni içerikler sunar ve bunun dışında hava durumu gibi bilgileri de vermektedir. Yandex’in hala daha sağlamakta olduğu birçok hizmeti vardır. Peki, bu hizmetler nelerdir?

Yandex’in Hizmetleri Nelerdir?

– Arama Motoru

– E – Mail (YandexMail)

– Yandex Haber

– Yandex Harita

– Web Servisleri

– Global ve Yerel Niteliklerin Kombinasyonu

Yandex Mail Nedir?

 Yandex size sınırsız bir şekilde e-posta gönderilme ve alma hizmetini sağlar. Aynı e-posta gibi işlemekte olan faaliyet ile bir dosya içerisinde 3GB büyüklüğüne kadar ileti gönderebilirsiniz. Günümüzde Yandex hariç hiçbir firma tek mesaj ile 3GB büyüklüğünde bir dosya gönderme imkanını ne yazık ki sunmuyor. Bunun dışında dosya uzantısının bir önemi olmaksızın (doc, pdf) gönderim sağlanabiliyor. Ayrıca yandex mail kullanarak e-posta filtreleme özelliğinden de yararlanabiliyorsunuz.

Yandex Mail Yönlendirmesini Nasıl Yaparım?

Yandex üzerinden mail yönlendirmesi işlemi teknik bir işlem değildir. Mailinizin adını ve de şifresini bildiğiniz taktirde bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Aşağıda yapmanız gereken işlemler sırası ile anlatılmaktadır:

– İlk olarak hesabınıza giriş yapın.

– Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan ayarlar simgesine tıklayın ve açın.

– Karşınıza çıkan sayfada e-postaların işlenme kuralları isimli bir yazı çıkarak, o butona tıklayın

– Daha sonra filtre oluştur butonuna tıklayın, Yandex sizi ayarların yapılacağı ekrana yönlendirecektir.

– Yönlendirilen sayfada mailleri şu adrese gönder isimli bir kutucuk çıkacaktır. O kutucuğa tıklayarak maillerinizin yönlendirilmesini istediğiniz adresi yazın. Aynı zamanda maillerin bir kopyasının da sizin postasında kalmasını diliyorsanız, yönlendirmek istediğiniz mailin altında bulunan bir kopyasını sakla butonunu da işaretlemelisiniz.

– Bu aşamayı da bitirdikten sonra size bir mail gelecektir ve mailde bulunan linke tıklarsanız yapmış olduğunuz ayarlar aktifleşecektir.  

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı