Nasıl YapılırTeknoloji
Trend

WeTransfer Nedir? Nasıl Kullanılır?

İnternet dünyasının gelişmesi ile birlikte çevrimiçi ortamlarda işlerimizi kolaylaştırmak adına her gün yeni yazılımlar piyasaya sunulmaktadır. İnternet üzerinde iş hayatı olan insanlar ise bu süreçte çeşitli birtakım araçlara ihtiyaç duymaktadırlar. Bu noktada ise çevrimiçi olarak yüksek boyutlu dosya upload ve gönderme işlemleri yapılmaktadır. İnsanlar dosyalarını hızlı bir şekilde alıcıya ulaştırmak istemektedir. Wetransfer tam bu noktada devreye giriyor.

Alıcıya yüksek boyutlu dosya ulaştırma işlemlerini hızlı bir şekilde sağlayan araç ise WeTransfer aracıdır. Mail kullanımı son yıllarda çok artsa da yüksek belgeleri mail ile gönderememekteyiz. İnsanlar maillerde yer alan büyük dosyaları gönderebilmek için temiz ve işe yarar bir araç kullanmak istemekte. WeTransfer aracı ise bu noktada alıcı ve gönderici arasında bağ kuran bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır.

WeTransfer nasıl kullanılır?

Bilgisayar ile aranızın çok iyi olmasına gerek yok. Bilgisayarda belirli sayfalara girmeyi ve kullanmayı biliyorsanız WeTransfer aracını kullanabilmek için yeterli seviyedesiniz demektir. WeTransfer web sayfasına girdiğinizde dosya gönderme alanı, alıcı e-posta adresi ve gönderici e-posta adresleri yer almaktadır.

we transfer nasil kullanilir

Burada ki bilgileri ve dosya ekleme alanlarını maksimum bir – iki dakika içerisinde halledebilir ve dosyanın hızlı, güvenli bir şekilde karşı tarafa iletilmesini sağlayabilirsiniz.

WeTransfer aracında dosyalar en hızlı şekilde iletilirken, iletilmesi sonrasında ise gönderici ve alıcı e-posta adreslerine de gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.

WeTransfer İndirmek İçin Aşağıdaki Videoyu İzleyebilirsiniz

WeTransfer Plus Nedir?

İnsanların işlerini rahatlatan araçların çok rağbet görmesi kısa süre içerisinde bu araçların ücretli versiyonlarınında çıkmasına ön ayak olmaktadır. Gün içerisinde sürekli olarak dosya gönderimi sağlayan kişiler için sunulan WeTransfer Plus ile tek seferde 10 GB’a kadar yükleme yapabilmektesiniz.

Ücretli versiyonda dosyalarınızın indirilmesi için verilen süre daha da uzun tutulmaktadır. Dosyaları şifrelemek, korumak gibi eylemlerinde de WeTransfer Plus öncülük etmektedir.

WeTransfer Android ve iOS

Dünya genelinde ve son yıllarda Türkiye genelinde en fazla kullanılan araç olarak açıklanan WeTransfer aracının Android ve iOS uygulamaları da mevcuttur.

Mobil uygulamalarda direk galeriniz üzerinden hızlı bir şekilde dosya gönderimi sağlayabiliyorsunuz.

WeTransfer Android Ve İOS Uygulama Linklerine Aşağıdaki Bağlantılardan Ulaşarak İndirebilirsiniz.

WeTransfer Android Uygulaması İçin Tıklayınız.
WeTransfer İphone Uygulaması İçin Tıklayınız.

WeTransfer aracının yükleme hızı oldukça yüksek ve bu süreçte ise birçok şirkette çalışan ofis çalışanları bu aracı tercih etmektedir. Öyle olacak ki ülkemizde sayısız teknoloji şirketi buradaki ücretli sürümü tercih etmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı