Domain

OS X Terminalin Kullanımı

Os x kullanımı öncelikle bugün elektronik açıdan ön plana çıkan ve bilgisayarın ayarları ile kolayca oynanmasını sağlayan yapıdır.

Os x kullanımı için bu alanda bir takım bilgilere ihtiyaç duyulur. Çünkü bu alan teknolojik bir alana hitap eder. Burada meydana gelen her bir değişkenlik bilgisayarı olumsuz yönde de etkileyebilir. Bu da işletim sisteminin çökmesine neden olur. Ancak bu alanda bir takım bilgi sahibi olunursa eğer daha kolay işlem yapma durumu ortaya çıkar. Teknoloji çok karmaşık olan bir alanda dağılım gösterir. Bu alanda gözden kaçan bir durum olmaması için alanında yetkin olan kişilere ihtiyaç duyulur.

Faydalı Os X Terminali

Bu alan bilgisayarın kolay bir şekilde hacklenmesi için ön plana çıkar. Yani bilgisayarda mevcut olan veri tabanı faydalı os x ile karşınıza çıkar. Özellikle bilgisayarda mevcut olan her bilgiye ve her uzantıya da bu yolla kolay bir şekilde ulaşılmış olunur. Yani bu yolla siz kendi bilgisayarınızı hackleyebilirsiniz. Üstelik bu yolla başkasının sizin bilgisayarınıza girişini de engelleme durumu karşınıza çıkar. Böylece daha pratik ve kolay bir kullanım ile bu işlemi sık sık yapabilirsiniz. Bunun için sadece alanında az da olsa uzman olunması gerekilir. Böylece hiçbir sorun ortaya çıkmaz. Bu da bilgisayarın çökmesinin engellenmesi üzerinde etkili olur.

Os X e Yönelik İşlem

Bu alanda bir takım işlemler karşınıza çıkar. Os x işlemleri için öncelikle hacklenmeyi sağlayan alana command ve space tuşlarına aynı anda basarak spolight araması yapmanız gerekir. Buraya terminal yazarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonra gerekli birkaç adım karşınıza çıkacak. Bu adımları da takip ettikten sonra işlem tamamlanmış olur. Burada özellikle tuşlara aynı anda basılı tutmak önemlidir. Ayrıca işlemleri yaparken bilgisayar konusunda da bir takım bilgilere sahip olmak yararlı olacaktır. Böylece herhangi yanlış bir işlemden de kaçınmış olursunuz. Tüm bu işlemler çok basit bir şekilde ilerler. Os x kurulumu ile anında kendi bilgisayarınızdaki tüm verilere kısa sürede sahip olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı