Teknoloji

En İyi 5 Link Kısaltma Servisi

 URL ya da link kısaltma, uzun olan bağlantıları kullanıcıyı aynı konuma götüren daha kısa ve güncel bağlantılara çevrilmesini sağlayan dijital araçtır. Kısaltılmış linkler, uzun bağlantılara göre daha kolay yönetilebilir bir hale gelir. Bunun dışında daha az yer kaplar ve daha da kolay bir şekilde akılda kalır. Bunun dışında kısa bağlantılar metninizi de düzenli tutar.

Doğru Link Kısaltma Servisi Nasıl Seçilir?

 Öncelikle sizin için doğru olan servisi seçmek için, kısaltma servisini ne amaçla kullanacağınızı, ayırdığınız bütçeyi ve ekibinizin büyüklüğü gibi unsurlar göz önünde bulundurmalısınız. Eğer sadece kişisel sosya medya hesaplarınızda bazı bağlantıları paylaşmak amacıyla bu servisleri kullanacaksanız ya da ufak bir işletmeniz varsa, ücretli bir servise gerek kalmaz, işinizi ücretsiz olan servislerle de halledebilirsiniz. Fakat orta ve büyük ölçekli işletmeniz varsa, muhtemelen bir noktada ücretli olan kısaltma servisi gerekli olacaktır. Peki kullanabileceğimiz en iyi 4 link kısaltma servisi hangileridir?

LinkTL

 Link Kısaltma Sitesi, ziyaret ettiğiniz bağlantılar üzerinden belirli paralar kazanabileceğiniz bir servistir. Sisteme ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz ve üyelik sonrasında bağlantılarınızın istatistiklerini görüntüleyip bunları raporlayabilirsiniz. Çok uzun ve kullanışlı olmayan linkleri kısa hala getirebilmek için LinkTL servisinden yararlanabilirsiniz. Bu servis, 1000 görüntülenmeye genel olarak 5 il 8 dolar arasında bir ücret ödemektedir.

Linkshrink

 Linkshrik, en meşhur ve en çok kazandıran sitelerden birisi olabilir. Bu sistem de en az diğerleri kadar güvenilirdir. Ödeme sistemi ülkeden ülkeye göre değişkenlik gösterse de genel olarak 1000 görüntülenmeye 2 ile 6 dolar arasında bir ücret öder. Ayrıca referans sistemi ile sizin linkinizi kullanıp üye olan kişilerin kazancından da %20’lik bir komisyon alabilirsiniz.

BC VC

 BcVc, sahibi Türk olan ve aynı zamanda hızla yükseliş gösteren bir sitedir. Son derece güvenilir ve basit bir dili olan bu site, diğer servislerle kıyaslanınca daha güvenli bir hizmet verdiği söylenir.

Adfly

 Adfly, link kısaltma işlemi yapıp para kazanılabilen en eski servislerden bir tanesi olarak bilinir. Her 1000 görüntülenmeye ise 3 ile 13 dolar arasında bir ücret ödeyerek aynı zamanda üyelerini de memnun etmektedir.

Ouo.io

 Ouo.io ülkemize büyük bir hız ile giriş yapan servislerden birisidir. Göze hoş gelen ve spam şeklinde algılatmayan alan adı ile para kazanılmasına yardımcı olur. Bu servis, farklı nitelikler ve kişiselleştirme olanaklarıyla da beraber gelmektedir.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı