DomainNasıl YapılırTeknoloji
Trend

Alan Adı E-Posta Adresimi Yandex Üzerinde Nasıl Kullanabilirim? (2022 Güncel Rehber)

İş e-postası göndermek zor bir alandır. E-postaları bir iş e-posta hesabından ziyade kişisel bir e-posta hesabından göndermeniz çok daha profesyonelce değildir. İşte tam da bu nedenle, alan adınızla bir e-posta adresi oluşturma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Ancak, bunu tam olarak nasıl yaptığınızı merak edebilirsiniz. Özellikle, bu sözde iş e-postasını oluşturmak için hangi hizmeti veya sağlayıcıyı kullanacağınızı merak edebilirsiniz.

Elbette, alan adınızla bir e-posta adresi oluşturmanın birçok farklı yolu vardır. Alan adınızda ki e-posta adresinizi nasıl Yandex üzerinden kontrol edebileceğinizi bu içerikte sizlerle paylaşacağız.

İlk olarak, Yandex’i kullanarak alan adınızla bir e-posta adresi oluşturmanın tüm adımlarını birlikte inceleyeceğiz.

Yandex Üzerinde Alan Adı E-Postamı Nasıl Yönetebilirim?

Öncelikle Yandex Connect sayfasına gitmelisiniz.

Zaten bir hesabınız varsa sadece oturum açın, aksi takdirde Yandex Connect’te bir hesap oluşturmanız gerekir . Tek yapmanız gereken adınız, mevcut e-posta adresiniz hakkında temel bilgileri girmek, yeni bir kullanıcı adı ve şifre seçmek ve güvenlik sorusunu cevaplamaktır. Ardından kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Yandex Connect hesabınıza kayıt olduktan ve oturum açtıktan sonra; alan adınız için ücretsiz e-posta kullanımı için, metin kutusuna bir e-posta adresi oluşturmak için kullandığınız alan adını girmeli ve Ücretsiz Kaydol’a tıklamalısınız.

  • Ardından, Yandex Connect’teki kişisel hesabınıza yönlendirileceksiniz.
  • Sol taraftaki karanlık menüde Alanlar’ı tıklayın.
  • Sayfanın sağ üst köşesindeki alan adına tıklayın.
  • Bu noktada ” Etki alanı onaylanmadı ” uyarısı göreceksiniz. Altta listelenen etki alanınızı bir Meta etiketi , bir HTML dosyası veya bir DNS kaydı kullanarak doğrulamanın üç olası seçeneği vardır. En basit biçim burada meta etiket kullanımı olacaktır.
  • Meta etiket doğrulamasını tamamlamanızın ardından artık etki alanınız onaylandı. İşleme devam etmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

Yandex Connect hesabınıza geri dönün.

Menünün üstünde Tüm Çalışanlar’ı tıklayın . Ardından sayfanın altındaki küçük Ekle düğmesine tıklayın ve menüden Kişi Ekle’yi seçin.

Yeni çalışanınızı kaydedebileceğiniz bir açılır pencereye yönlendirileceksiniz . Çoğunlukla ad, soyad, cinsiyet, dil vb. Gibi buradaki ilgili alanlara girmeniz ve ayrıca çalışan için bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gereken standart kişisel bilgilerdir.

Bilgiler doldurulduktan sonra sayfanın altındaki sarı “Ekle” düğmesine tıklayın.

İşte böyle – e-posta oluşturabileceksiniz.

Test etmek veya kullanmak için aşağıdakileri yapmanız yeterlidir:

Yeni oluşturulan e-posta adresini kopyalayın.

Sayfanın sağ üst köşesindeki kişisel hesap simgesine tıklayın.

Mail’i tıklayın .

Sonraki sayfada Oturumu kapat’ı tıklayın.

Yandex Connect giriş sayfasında görüneceksiniz. Seçtiğiniz şifreyi kullanarak yeni oluşturulan e-posta adresiyle giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra sarı bir Kaydı Tamamla düğmesi göreceksiniz.

Bir e-posta göndermek için kişisel hesap simgesine tıklayın, E-posta’ya tıklayın. E-postalarınızı Oluştur aracılığıyla gönderebileceğiniz Yandex e-posta hesabınıza yönlendirileceksiniz.

Artık e-postalarınızı gönderebileceğiniz alan adınızı içeren profesyonel bir iş e-posta hesabınız var.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı